За още снимки на наши обекти, натиснете тук.

Ветрозащитни завеси

Ветрозащитните завеси осигуряват отлична защита от вятър и дъжд. Подходящи са затваряне на тераси, заведения, барбекюта, открити и полуоткрити площадки и др. Изработват се от прозрачно кристално фолио, внос от Япония – Achilles. За подобряване на устойчивостта и здравината периферията им се обкантва с плътен PVC плат на фирма “Sattler” – Австрия в цвят по Ваш избор.

Завесите се изработват по размери на клиента и се предлагат в три варианта:

– Статичната завеса се изработва с максимални размери до 400х300 см. Включва шина в горната части и профил в долната част. Захващането с капси и копчета по вертикалната част създават пълно затваряне.

– Завеса с механизъм се изработва с максимални размери до 400х300 см. Завесата включва конзоли за захващане, вал, редуктор с манивела и куки.

– Ветрозащитните завеси с алуминиеви кутии и водачи позволяват максимални размери 400х300 см. Осигуряват до 90% уплътнение. Кутията и водачите стандартно се предлагат в цвят бял, но могат да бъдат в цвят по RAL по Ваш избор. Задвижването става с ръчно управление (манивела) или с ел.задвижване (с бутон или с дистанционно).

Характеристики и цени