Повече от 20 години опит. Хиляди доволни клиенти.

“Боряна 22” ЕООД е създадена през 1995 г. и първоначално започва дейността си като ЕТ “Боряна – Боряна Пашева” с предмет на дейност алуминиева дограма, щори, сенници и мрежи против насекоми. През 1998 г. дружеството прераства в СД “Боряна, Николов, Цанов и Сие”, а през 2001 г. вече е “Боряна 22” ЕООД с управители Динко Цанов и Цилия Иванова.

Имаме удоволствието да Ви се похвалим! Предвид дългогодишния ни опит, след преструктуриране на производството твърдим, че Ви предлагаме най-качествените продукти на българския пазар. Самочувствието ни се гради и на основните ни партньори: “SATTLER” – Австрия, “GAVIOTA SIMBAC” – Испания, “ACHILLES” – Япония, “BRIANZATENDE”- Италия – лидери в бранша.

Цените: Един и същ продукт на пазара в Европа се плаща в евро, почти колкото в България в лева – 1€ ≈ 1 лев. За тези, които не ни познават – проверете ни! Ползата ще е взаимна!
“Боряна 22” ЕООД има офиси в София, Варна, Бургас, както и дистрибутори в цялата страна. Производствената база е в гр.София, кв.Горна Баня. Ако Вашия град не е между изброените, не се колебайте да се свържете с нас – извършваме оглед, доставка и монтаж на територията на цялата страна.