Боряна 22 ЕООД е официален представител за България на фирма SATTLER AG – лидер в производството на акрилни и ПВЦ платове за сенници и тенти. За професионалистите SATTLER е нарицателно за качество. Тази фирма със 130 годишна исторя не предлага продукти с друго измерение, освен най-доброто! За нас е чест да ги представляваме в България и да осигурим на българските потребители висококачествени продукти на изключително атрактивни цени. Платове на SATTLER отговарят на най-високите стандарти и притежават уникални свойства:

Oeko-Tex Standard 100 – гаранция за безопасни суровини и технологии на производство

UV-801 Standard – сертификат за защита от вредната UV радиация с фактор между 40 и 80

TexGard специална обработка против задържане на замърсявания върху текстила

Освен ненадминато качество, SATTLER предлагат и огромно разнообразие от десени, разработени с помощта на дизайнера Грегор Перуци – един от доайените в модната индустрия, работещ за Версаче, Армани и Вивиан Уестуд. Вижте как изглеждат различните десени акрилни платове върху сенник тук. Мостри на платовете, които постоянно поддържаме на склад може да разгледате тук.

Gaviota е испанска мултинационална компания. Тя е водеща в индустрията на проектиране, производство и дистрибуция на висококачествени слънцезащитни решения, насочени към пазара на строителство и архитектура.

От основаването си през 1967 г. компанията, със седалище в Аликанте, постепенно се разраства и значително се разширява в международен план, като става явен лидер на пазара. Понастоящем компанията разпространява своите продукти в повече от 65 страни по целия свят.