Мрежи против насекоми

Мрежите против насекоми са универсално средство за защита от насекоми. Изработени са от алуминиеви профили и мрежа от фибростъкло.
Предлагаме фиксирани (неподвижни) мрежи, модели на панти, ролетни, врати-мрежи и плисе мрежи.

Фиксираните мрежи се закрепват неподвижно към дограмата посредством райбери. За извършване на монтаж е необходим достъп до прозореца отвън. Стандартните цветове на алуминиевите профили са бяло (RAL 9003), кафяво (RAL 8019 или RAL 8003) и златен дъб, фолирани профили в цвят златен дъб, череша, орех, махагон, светъл дъб, възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.

Модела мрежи на панти се закрепват към дограмата посредством панти и заключалка. Алуминиевите профили могат да бъдат в цвят бял (RAL 9003), кафяв (RAL 8014) и златен дъб, орех, махагон, венге, възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.

Вертикалните ролетни мрежи против насекоми имат и кутия, в която се навива мрежата върху вал с напрегната пружина, които му позволяват да навие мрежата на ролка.  В каналите на водачите има четка която надеждно предпазва от проникване на насекоми в помещението. Комарника се закрепва с винтове към прозореца от страната противоположна на отварящата се, без допълнителни закрепвания. Не е необходимо да деинсталирате комарника през зимата. Можете да приберете мрежата в кутията, докато не се наложи да я ползвате отново следващато лято. Профилите могат да бъдат: бял (RAL 9003), кафяв (RAL 8014) и златен дъб, орех, махагон, венге. Възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.

Вратите мрежи се закрепват към дограмата с обикновени или напрегнати панти, шнапер или магнит. Цветовете които се поддържат на алуминиевите профили на вратата са: бяло (RAL 9003), кафяво (RAL 8019) фолирани профили в цвят златен дъб, череша, орех, махагон, светъл дъб, възможно е прахово боядисване в цвят по RAL.

Плисе мрежите са устойчиви на всякакви метеорологични условия. Задвижването е хоризонтално и когато затваряте или отваряте мрежата, тя може да бъде спряна във всяко положение без автоматично връщане към първоначалната позиция, като по този начин мрежата дава свобода на потребителя. Максимално събиране в прибрано състояние.